Glass Club slipper debut-singel

ppp-svart-hvit

Fett!!

Nå har du virkelig sjansen til å følge et veldig fett band fra første stund! Disse gutta ga ut sin første låt på fredag, og da jeg gikk inn på facebooksiden deres hadde de svimlende 6 likerklikk.

Jeg syntes de fortjente flere, så nå har de iallfall 7.

Hør låta What Lies her:

Glass Club er nå ute med sin debut-singel: What Lies. Bandet består av bergenserne Harald, Jørgen og Daniel,  og er basert i Oslo. Idéen bak bandet ble en realitet for omtrent ett år siden, og tiden frem til nå har blitt brukt til å utvikle det lydbildet bandet beveger seg innenfor.

Sjangeren kan beskrives som pop/rock med klare linjer til 80-talls rock, men flere av nåtidens moderne elementer finner også sin plass i musikken. Det er tradisjonelt oppsett med gitar, bass og trommer som skaper ryggraden i Glass Club. Bandet beskriver selv lyden som stor men enkel, med fokus på fengende melodier der alle instrumentene tar stor plass i lydbildet.

Bandet planlegger å slippe neste singel før årsskiftet, og jobber fortløpende med en lengre utgivelse.

Relaterte poster