Hverdagen klør!

18423818_1960312344199072_2507375673687283711_n

Foto: Kamilla Kvamme

Folkehelsa har slippi ny singel i dag. Det er jo digg.

Låta har visst ligget og ruga et par år, men nå har de endelig fått fått muligheten til å dele den med oss.

Om du ikke har hørt om Folkehelsa før så kan det sies om dem at de «…ulmer i hovedstadens undergrunn, med en punkete holdning og suggererende virkning…» Du kan egentlig høre på navnet hva slags band det er; de har blant annet fele med vreng(åpenbart), og samfunnskritiske tekster på norsk.

«Hverdagen klør» handler om det å bli så oppslukt av sin egen navlebeskuelse at man mister grepet. Låta bygger seg rundt enkle riff som går på repeat, men har masse fine variasjoner og overraskelser, og ender i et sykt kult folkpunkriff(premiere på ord?) som jeg nesten kunne ønske strakk seg ut enda lenger. Jaja, nok prat. Hør på låta her:

Det blir forresten slippkonsert på MIR den 23. august

Relaterte poster