Punkrock-nostalgi!!! Hør ny låt fra Taking Names!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Av Kamilla Kvamme

Det kommer mye god musikk fra byen mellom de syv fjell, og Taking Names (tidl. Fasit) er et friskt pust til den norske rockescenen med sin energiske rett-frem-punk. Med tydelige musikalske referanser fra band som Blink 182, Jimmy Eat World og Paramore – ble poppunkbandet dannet i 2015. Bak seg har de flere P3-listinger, de var en av finalistene i Urørtfinalen 2016 – og flere internasjonale musikkmagasiner har fått øynene opp for dem. Nå er de endelig ute med en ny singel.

«Bad Veins» er en energisk låt med rå og ærlige tekster og fengende melodier som jeg ser for meg vil få en del rotasjon på radio fremover.

Taking Names spiller på Fru Lundgren i Trondheim 11. mai og på Revolver i Oslo 12. mai.

Relaterte poster